ENS COMUNIQUEM EN DIFERENTS LLENGÜES

AICLE

Aprenem la llengua anglesa mitjançant l’AICLE. L’aprenentatge integrat de contingut i llengua estrangera (AICLE) és un enfocament educatiu que consisteix en ensenyar continguts i llengua a la vegada, d’una manera integrada. S’utilitza la llengua amb l’objectiu d’aprendre continguts i a l’inversa. Les classes AICLE es caracteritzen per l’ús que es fa de la llengua amb un propòsit real, és a dir, el seu ús és autèntic i, per tant, molt més significatiu per als alumnes.

A la nostra escola l’anglès esdevé la llengua vehicular d’altres matèries: en un taller de plàstica de 1r a 4t de primària i en una part de l’àrea de Coneixement del Medi de 5è i 6è.

D’aquesta manera, treballem l’anglès amb un increment d’una hora setmanal respecte el que estipula el Currículum d’Educació Primària.

Auxiliar de conversa natiu:

Disposem d’un auxiliar de conversa natiu al taller de llengua en anglès al llarg de tota l’Educació Primària durant 1h setmanal complementària.

Som Escola eTwinning:

Som escola eTwinning:  una comunitat de centres escolars d’Europa que funciona com a plataforma de comunicació, col·laboració i desenvolupament de projectes transversals. És una iniciativa de la Unió Europea.

Hem assolit  l’eTwinning School Label  (a Catalunya en total hi ha 19 centres) un cop avaluat que tant docents com alumnat treballem l’ús responsable d’Internet i que tenim competència en l’àmbit digital en el camp de l’educació.

La nostra escola ha estat guardonada amb diferents Segells de Qualitat Europeu i nacional per projectes realitzats en diferents cursos amb escoles europees :

Healthy europeans. A national guide to healthy eating
Celebrating Christmas by postcards and videos
Czesc!. ¡Hola! My new friends from Poland and Spain
Dear friends, nice to meet you!