La nostra Escola posa a disposició de tots els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius el Programa Salut i Escola (PSiE) que ofereixen els Departaments de Salut i Educació de la Generalitat de Catalunya.

El Programa Salut i Escola s’ha creat amb la finalitat d’orientar els adolescents en matèria de salut i persegueix tres objectius: informar, prevenir situacions de risc i atenció precoç en problemes de salut, molt especialment en qüestions de salut mental, salut afectivosexual, consum de drogues, alcohol i tabac, i trastorns relacionats amb l’alimentació. La finalitat d’aquests objectius és promoure accions que fomentin conductes saludables als nostres adolescents.

L’Àngels Peroy i Mestre, infermera del CAPI Baix a Mar, atendrà les consultes dels nostres alumnes de Secundària de manera individualitzada sobre temes de salut. Les consultes es faran en un espai que garanteix la privacitat i confidencialitat i on els adolescents podran expressar lliurement els seus dubtes sobre els temes sanitaris que els preocupin.

El Programa Salut i Escola busca promoure valors relacionats amb la salut, reduir conductes de risc que afectin als adolescents i afavorir que l’escola sigui un entorn promotor de la salut amb la col·laboració dels sanitaris, educadors i famílies en benefici dels nostres adolescents.

Salut i Escola