28 de maig de 2018

Menció per un grup d'alumnes de 1r d'ESO en el Premi Menjallibres

Enguany les biblioteques de la nostra vila, conjuntament amb d'altres entitats van iniciar un recorregut molt interessant per tal de promocionar el gust per la lectura entre els nois i noies de 1r i 2n d´ESO.
De manera totalment voluntària, va proposar-se a tot aquest jovent la lectura de tres llibres: L'expedició del Dr. Balmis de la Maria Solar, Wolfgang de la Laia Aguilar i Selfies al Cementiri de la Mª Carme Roca.
A cada lectura, va haver-hi una sessió de taula rodona amb l'autora corresponent. En la primera sessió ens vam reunir al Teatre Principal, i en les dues següents el punt de trobada va ser a l'Auditori Eduard Toldrà.
Juntament amb les lectures també s'havia convocat un concurs entre els mateixos nois i noies. Consistia a el·laborar un booktrailer a l'entorn d'un dels llibres llegits.
La sessió de clausura d'aquesta primera convocatòria del Premi Menjallibres es va celebrar el passat 9 de maig a l'Auditori (Prèviament tots els participants havien votat online quin llibre dels llegits els havia agradat més). Vam assistir-hi tots els participants. El llibre guanyador fou Wolfgang de la Laia Aguilar. Al mateix temps es van atorgar els premis als millors booktrailers presentats.
Les nostres noies de 1r d'ESO, la Judith Ramírez, l'Aina Monserrat, l'Anna Calderon, la Montse Palacios i la Marina Arias van obtenir una menció, ja que van quedar entre els sis primers concursants.
Moltes felicitats!