2 d’octubre de 2017

Comunicat sobre l'aturada general del 3 d'octubre

Benvolgudes famílies,
A causa dels fets de l'1 d'octubre, la Taula per la Democràcia ha convocat una Aturada de País per demà dia 3 d'octubre.
L'Escola Pia de Catalunya en coherència als valors del seu Caràcter propi s'adhereix a aquesta aturada programada per demà.
Creiem que ha de ser un dia en el qual no hi hagi activitat, però alhora, volem ser sensibles a les necessitats de les nostres famílies i intentarem oferir els serveis que us calguin.
Aquests serveis mínims els estableix el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es concreten en: una sola persona de l'equip directiu, 1 docent per cada 6 aules en les etapes d'Infantil i Primària i cap docent per tota l'etapa de Secundària. Així mateix, el servei de mitja pensió també es veurà afectat perquè només comptarem, com a màxim, amb un terç del personal. Finalment, també queden anul·lades totes les activitats extraescolars, així com els serveis d'acollida, d'administració i de secretaria.
Som conscients i lamentem l'afectació que pugui tenir aquesta aturada de país en el vostre dia a dia habitual i us demanem, a aquelles famílies que necessàriament hàgiu de dur els vostres fills a l'escola, la màxima puntualitat.
Cordialment,
L'Equip directiu