Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

27 de juny de 2017

Segell de qualitat eTwinning Project

Alumnat de 2n d’ESO B de l’Escola amb la coordinació de la professora Mireia Ripoll han realitzat el projecte eTwinning 'Life Through The Lens'. Els alumnes de les escoles han après sobre el seu propi patrimoni i la cultura dels altres països a través de la fotografia. Els alumnes en diferents grups han compartit i col·laborat per crear presentacions online, pòsters i poemes entre altres activitats. Les escoles participants en el projecte són de Gran Bretanya, França, Portugal, Xipre, Polònia, Malta i Dinamarca.
El Segell de Qualitat Nacional eTwinning suposa un reconeixement al treball realitzat per alumnes i docents al dissenyar i realitzar el projecte, després de ser valorat per un equip avaluador.
Totes aquestes presentacions s'han compartit en el twinspace i un cop finalitzat el projecte, s'han recopilat en un web en format de revista online i el resultat final es pot veure a continuació.