Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

27 d’abril de 2017

XVIa Diada de les Lletres

Divendres, 21 d'abril, tota l'Escola va celebrar l'entrega de premis dels textos narratius que cada nivell, des de 1r. de Primària fins a 2n. de Batxillerat i Cicles, havia redactat al voltant de la Diada de Sant Jordi. Infantil va participar amb el cant d'una cançó per nivell. L'acte va comptar amb la col·laboració d'alumnes de Primària i Secundària que van preparar diferents actuacions.
La presentació dels/de les alumnes premiats/des es va fer per part d’un noi i una noia de Batxillerat, acompanyats de dos representants de cada cicle de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles. Aquest curs, novament, es va lliurar un premi a la millor cal·ligrafia de cada cicle, des de P5 fins a Batxillerat i Cicles.
Les famílies van ser convidades a presenciar tota la celebració. Tots junts vam compartir un moment de trobada molt emocionant per part dels alumnes, tant per l'interès demostrat a preparar actuacions, com per la il·lusió de rebre un premi al seu treball escrit. Felicitats a tots i a totes!