BATXILLERAT

CICLES FORMATIUS

Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Si no cuida a vostè mateix, serà sempre com un zero que no serveix per a res. Ni per a vostè, perquè no tindrà esperit; ni per als altres, perquè no tindrà forma d’ajudar-los ni en lletres ni en esperit. Procuri doncs aprendre una cosa i l’altra.

8 de febrer de 2017

Guanyadores del concurs de fotografia del viatge a Berlín

Després del viatge a Berlín dels alumnes de 2on de Batxillerat, s'ha fet un concurs buscant les tres millors fotografies de les moltes que se'n van fer durant l'estada a la capital germana. Així, les guanyadores del concurs han estat, la Maria Casado, l'Olivia Gènova i l'Anna Agustí. Totes tres, tindran la possibilitat, si així ho volen, de fer un curs de fotografia. Les 3 imatges premiades han estat fetes al camp de concentració de Sashenhausen, treballant la memòria històrica de l'Holocaust.
Maria Casado
''La llibertat és un luxe que no tothom es pot permetre'', Otto von Bismark. He escollit aquesta fotografía perquè crec que simbolitza el que va patir tota la gent que va estar en el cap de Sachsenhausen, ja que se'ls va privar d'un dret que tothom té com és la llibertat, per ser opositors polítics, jueus,gitanos, homosexuals, presoners de guerra o Testimonis de Jehová. Penso que s'ha de reflexionar sobre això per evitar que pugui tornar a passar en un futur.
Olívia Gènova
"Vista d'un presoner al camp de concentració".  Em va impactar la vista que tenia des de dins de la cel.la. Només hi havia un llit i una petita finestra, des d'on arribava molt poca llum. Crec que això mostra com de fosques eren les vides dels qui havien de viure en aquesta cel.la.
Anna Agustí