Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

26 de febrer de 2016

THE FONIX 2016

La nostra escola participa en el 9è. Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (THE FONIX 2016). El concurs està organitzat per International House i per la Fundació Catalana de l'Esplai.
El concurs compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.
Els alumnes Marta López González ( 5è de primària), Vera Molina Rubio (6è de primària), Maria Nieto Fernández (1r d'ESO), Clàudia Harris Reques (2n d'ESO), Júlia Sadurní Pallejà (3r d'ESO) i Begoña Nieto Fernández (4t d'ESO) aquests alumnes seran els representants del nostre centre a la fase territorial que tindrà lloc el proper dissabte 27 de febrer a Barcelona.
Moltes felicitats i ànims a totes!