Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

16 de desembre de 2015

Les bicicletes són per després de Reis

Des de l'Escola Pia de Catalunya fem una crida a tota la nostra comunitat per recollir bicicletes de totes les mides que estiguin en bon estat o que tinguin algun defecte. I per què les volem? Doncs, una vegada passin per les mans dels nostres alumnes del FP de reparació de Bicicletes del Calassanci (que les revisaran, arregralaran el que calgui i les pintaran), las farem arribar com noves a alumnes d'escoles que les necessitin, com ara a l'escola de Salt.
Les bicicletes són per després de reis ja que pensem que molts i molts d'aquests vehicles tindran un recanvi a moltíssimes cases i les antigues encara poden donar molta guerra degudament actualitzades. És una acció solidària que no costa res i que, per contrari, alegrarà la vida de molts nens i nenes.
La recollida es realitza de l'11 al 15 de Gener a tots els centres de l'Escola Pia de Catalunya i a la nostra ser central a Ronda Sant Pau 80 de Barcelona. Des de Pastoral es passaran a recollir a partir del dia 15 i ens ocuparem de portar-les al Calassanci.