BATXILLERAT

CICLES FORMATIUS

Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Si no cuida a vostè mateix, serà sempre com un zero que no serveix per a res. Ni per a vostè, perquè no tindrà esperit; ni per als altres, perquè no tindrà forma d’ajudar-los ni en lletres ni en esperit. Procuri doncs aprendre una cosa i l’altra.

4 de maig de 2015

Posa't la gorra!

Un any més, a través de l'Escola, podeu participar a la campanya Posa't la gorra de l'associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) que realitza per tal de millorar la qualitat de vida i el futur d'aquest col·lectiu.
La cloenda d'aquesta campanya es fa el proper 7 de juny a Portaventura amb una gran festa plena d'activitats per a petits/es i grans.
Si hi voleu participar només us caldrà lliurar la pestanya que heu rebut a través dels vostres fills/es, o per correu, a Secretaria per tal que puguem fer la comanda del conjunt de les gorres sol·licitades al preu de 18 euros. Aquesta gorra us permetrà l’entrada gratuïta al parc temàtic de Portaventura. L'encàrrec es pot fer fins el proper 14 de maig i caldrà abonar el seu import al mateix moment.