Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

22 de desembre de 2014

Alumnes de l'Escola van participar al "Dia de la ciència al carrer"

El passat divendres 21 de novembre es va celebrar a Sitges el DIA DE LA CIÈNCIA AL CARRER, dins de les activitats de la SETMANA DE LA CIÈNCIA. L'exposició té per finalitat divulgar la ciència de manera amena i divertida, sobretot pensant amb els més petits.
Sis cents estudiants de tota la comarca, des de cinquè de primària fins a batxillerat, van participar en aquesta jornada.  
L’espai de la Fragata de Sitges va acollir una vintena d’expositors on diverses entitats i alumnes de diferents centres van mostrar els coneixements adquirits a les aules a alumnes de la comarca d’entre 12 i 18 anys. 
La nostra escola hi va participar amb el projecte “ Magnetitza't: ciència amb materials casolans.” Tres alumnes de 4t d'ESO i un de 1r d'ESO van construir uns mòduls interactius fets amb materials casolans per demostrar conceptes bàsics de magnetisme i electricitat (ENLLAÇ document explicatiu). Amb aquesta activitat són els mateixos alumnes que es converteixen en divulgadors científics.