4 de novembre de 2014

Renovació Consell Escolar 2014-2015

Us adrecem aquesta nota per informar-vos de la renovació parcial del Consell Escolar de l’Escola i de la convocatòria d’eleccions. 
Dels quatre pares/mares del Consell, dos van ser elegits el 2012. En canvi, ara cessa un pare elegit el 2010. Per tant, ara pertoca elegir un pare/mare en representació de totes les famílies de l’Escola. 
Dels dos alumnes, un va ser escollit el 2010 per tant, acaba el període de quatre anys pel qual va ser elegit, i l’altre el 2012 però també s’ha de renovar el càrrec. Es renovaran, doncs, els dos representants dels alumnes. 
Dels quatre docents del Consell, dos van ser elegits el 2010 i ara han de cessar, per tant s’han d’escollir dos nous representants del professorat, un per Infantil-Primària i l’altre per Secundària.  
Així, doncs, aquells que vulgueu aportar la vostra col·laboració en el funcionament global de l’Escola tot participant de manera activa en el Consell, podeu presentar la vostra candidatura a partir del 4 de novembre. S’ha de formalitzar a la Secretaria de l’Escola, com a molt fins al 6 de novembre amb un imprès que us facilitaran. 
Per altra banda, tots sou convocats/des a participar en les votacions, que seran el 26 de novembre de 2014, en horari a determinar, al vestíbul de l’Escola. 
Tota la informació la rebreu des de l’Escola en una carta adreçada al vostre correu. Teniu més informació a la pàgina web del Departament (ENLLAÇ). 
Us convidem, doncs, a participar en aquest procés.