BATXILLERAT

CICLES FORMATIUS

Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Si no cuida a vostè mateix, serà sempre com un zero que no serveix per a res. Ni per a vostè, perquè no tindrà esperit; ni per als altres, perquè no tindrà forma d’ajudar-los ni en lletres ni en esperit. Procuri doncs aprendre una cosa i l’altra.

30 de setembre de 2014

Welcome Nadia

La nostra escola i la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya) hem signat un conveni de cooperació educativa que ens permetrà disposar d’un auxiliar de conversa en anglès pel curs 2014-15 per als alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat. 
Aquest curs és el tercer que participem en el Programa Auxiliars de Conversa on joves universitaris de llengua anglesa passen una temporada entre nosaltres i són auxiliars dels professors d'anglès.  
Aquest mes ha arribat la Nadia Adesoji de Londres, Regne Unit, que s'allotjarà amb famílies de la nostra escola al llarg d'aquest curs. 
These days Nadia Adesoji from Great Britain, has started her job in our school as a language assistant. She will be with us all this school year, working with students of primary , ESO and Batxillerat promoting and reinforcing the use of spoken English. WELCOME to our school!!