22 de juliol de 2014

El Govern distingeix els 326 estudiants que van obtenir un Excel·lent a les Proves d'Accés a la Universitat 2014

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, va lliurar ahir les distincions als 326 estudiants que van obtenir una qualificació d'Excel·lent en les proves d'accés a la universitat (PAU) del mes de juny. La nota d’aquests estudiants en la fase general de les proves va ser igual o superior a 9. 
Entre aquests nois i noies se n'hi trobaven 23 pertanyents a l'Escola Pia de Catalunya, i d'aquests, cinc eren de la nostra Escola: el Carles Domingo, el Roger Garcia, la Raquel Sainz, la Mariona Serrano i l'Ariadna Oyagüez. El Carles, com estudiant amb la millor qualificació de les PAU d'aquest any, va ser l'encarregat de fer el discurs en representació de tots els distingits. 
Els 326 estudiants van recollir el guardó en un acte que es va celebrar a l’Auditori de Barcelona. La Generalitat va crear aquests guardons, el 2001, amb la finalitat de premiar els alumnes que havien obtingut millors resultats en les PAU. Els 8 estudiants amb millor nota van rebre, a més del diploma acreditatiu, un obsequi especial.