10 de juny de 2014

Schools Song Contest

El passat dilluns 19 de maig els alumnes de 6è de primària de la nostra escola van assistir a la celebració del Schools Song Contest que va tenir lloc a l’escola Sant Gabriel de Barcelona. Durant aquest acte, els nens i nenes van tenir l’oportunitat de representar en directe, i davant de moltes altres escoles d’arreu de Catalunya, les cançons que havien gravat anteriorment en dos vídeos. 
Aquesta proposta interdisciplinària, que forma part del projecte d’escola multilingüe, es va iniciar durant el primer trimestre i s’ha anat desenvolupant durant tot el curs escolar. Els alumnes van triar dues cançons, van canviar la lletra original per adaptar-la a temes propers a la realitat escolar i van elaborar els dos vídeos que es van presentar al concurs. 
Volem agrair especialment l’ajuda i suport tècnic que ens ha proporcionat el Sr. Jordi Carrillo, pare d’una alumna de 6è, juntament amb un equip de professionals que van fer possible un projecte que comporta un gran esforç per part de totes les persones implicades.
ENLLAÇ a la cançó “Never want it to end” interpretada pels alumnes de 6è A.
ENLLAÇ a la cançó “We love our town” interpretada pels alumnes de 6è B.