BATXILLERAT

CICLES FORMATIUS

Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Si no cuida a vostè mateix, serà sempre com un zero que no serveix per a res. Ni per a vostè, perquè no tindrà esperit; ni per als altres, perquè no tindrà forma d’ajudar-los ni en lletres ni en esperit. Procuri doncs aprendre una cosa i l’altra.

10 de juny de 2014

Divendres ens va visitar l'àrbitre internacional de futbol César Muñiz Fernández

El passat divendres 6 de juny, l'escola va tenir l'oportunitat de rebre la visita de l'àrbitre internacional de futbol César Muñiz Fernández. Els alumnes de primer cicle de l'ESO van poder aprofitar aquesta ocasió per tenir una xerrada sobre l’arbitratge, veure des d'una altra perspectiva la visió de l'àrbitre, la seva importància i tots els valors que transmet aquesta persona dins de l'esport. 
La xerrada va constar de dues parts, una primera més orientada als inicis de l'arbitratge, com començar, la seva funció dins del camp i els seus inicis com a àrbitre; i la segona part va anar més encaminada a l'ascens de les diferents categories, un cop ja estàs dins del món de l'arbitratge. 
La xerrada va ser molt positiva perquè els alumnes van poder experimentar una altra
visió sobre l'esport que en certs moments està totalment oblidada, i que en l'educació i l'esport és una part fonamental en la seva formació.