29 de maig de 2014

La Carla Molina, de primer d’ESO, ha estat la guanyadora del "7è Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya" (THE FONIX 2014)

“The Fonix” és un concurs a nivell nacional on s'avaluen els coneixements en l'idioma anglès. La nostra Escola hi ha participat per segona vegada. 
Aquest concurs consta de tres fases. En la primera hi van participar tots els alumnes de les escoles inscrites, unes 500 a tota Catalunya. A la nostra escola hi van participar tots els alumnes des de cinquè de primària fins a segon de batxillerat. Els professors de cada un d’aquests cursos feia de jurat i escollia el/la representant per a la segona fase provincial, que es va fer a Barcelona. D’aquesta segona fase, encara nombrosa, havien de sortir els cinc finalistes per categoria per a la fase definitiva. La Carla Molina va quedar segona classificada i va anar a la gran final. Hem de fer esment que, si bé no es van classificar, la resta de representants de l'escola van quedar en unes posicions molt meritòries. Finalment, a la tercera fase, s’hi trobaven els 14 millors de cada categoria. La Carla no tan sols va ser finalista, sinó que va ser la guanyadora absoluta de la seva categoria, per la qual cosa podrà gaudir de quinze dies en unes colònies d’anglès. 
Enhorabona a la Carla i a tots els participants en el concurs. I, també, agrair la feina feta a tots els professors del departament i a l’auxiliar de conversa que tan útil ens ha estat.