Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

30 de maig de 2014

Dia Mundial del Medi Ambient

La nostra escola sempre ha estat i és sensible a les iniciatives que s’endeguen sobre el medi ambient (Agenda 21) perquè considerem que aporten molts valors pedagògics als/a les nostres alumnes. 
El proper dia 5 de juny, se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. A l’entorn d’aquesta diada, la Regidoria de Medi Ambient del nostre Ajuntament organitza una Fira Ambiental, un Mercat d’Intercanvi i activitats relacionades amb Agenda 21. Aquest dia hi haurà un acte de commemoració a l’Auditori Eduard Toldrà on es llegirà un manifest i l’Anna Calderón, alumna delegada verda d’Agenda 21, de 3r B de primària, serà l’encarregada de llegir-ne una part. A la conferència-espectacle hi assisitirà en Marc Boada, presentador del programa de TV3 Què-Qui-Com. Els seus/ves companys/es de 3r de primària li donaran suport i assistiran a l’esdeveniment.