3 de maig de 2013

2n torneig escolar Cruyff Court 6 vs 6 Campions

L'equip de l'Escola Pia C, en categoria masculina, va ser el vencedor del la fase final del 2n torneig escolar Cruyff Court 6 vs 6 Campions Vilanova i la Geltrú.
La final del torneig es va disputar al camp situat al parc de la Torre d'Enveja. En categoria masculina van jugar els equips de les escoles l'Aragai, Escolapis B, Escolapis C, i Pompeu Fabra. A la final l'Escola Pia C es va imposar per 2 a 0 a l'escola Pompeu Fabra. Els equips que van disputar la final van sorgir de les diferents eliminatòries que s'havien jugat el 19 d'abril.
Aquest diumenge, 5 de maig, l'equip de l'Escola Pia i la seva afició es desplaçaran a Igualada on jugaran la final del Campionat de Catalunya. En aquesta final s'enfrontaran als equips guanyadors dels torneigs escolars celebrats a Igualada, Mollerussa, Sant Boi, Barcelona, Reus i el Vendrell. També hi haurà premi per l'afició més animada!
En aquesta fase del campionat de Catalunya es formarà la selecció Catalana que jugarà l'Eurocopa Cruyff Courts 6&6 també a Igualada els dies 15 i 16 de juny.