Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

19 de març de 2013

Simulacre d'evacuació

Dijous, dia 14 de març l’Escola va efectuar un simulacre d’emergència. Es tractava d’evacuar totes les aules per fugir d’un hipotètic incendi a la part central de l’edifici.
El procés va anar bé, prou fluït i la majoria de l’alumnat va romandre a la pista de bàsquet. Aquests assajos cal fer-los de tant en tant perquè permeten diagnosticar si cal fer algun retoc del protocol.
Va ajudar a fer més real aquest entrenament el fet que hi fessin cap els bombers, que en pocs minuts es van presentar al pati gran, amb sirena i tot! També hi va intervenir personal de Protecció Civil i Mossos d’Esquadra.Com a cosa curiosa, després d’haver finalitzat el simulacre, no van deixar de sonar sirenes perquè el camió de bombers es va quedar i va convidar els/les petits/es a pujar-hi i fer un tomb pel pati. No cal dir que els nens i les nenes van quedar ben emocionats amb la invitació a tastar la tasca de bomber de ben a prop.