14 de gener de 2013

6è. Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (THE FONIX 2013)

La nostra escola participarà en el 6è. Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (THE FONIX 2013). El concurs està organitzat per International House i per la Fundació Catalana de l'Esplai. Els cursos que participaran són des de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat.
El concurs compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.
El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.
Les proves consisteixen en una sèrie d’exercicis dins dels àmbits del vocabulari, comprensió lectora i expressió escrita, plantejats de forma distesa i dins d‘un ambient de col·laboració, al llarg de tres fases: 
  • La fase local del concurs THE FONIX, que ens permetrà escollir els representants del nostre centre, es durà a terme a finals de gener a la mateixa escola.
  • Hi haurà una fase territorial
 amb els representants escollits pels centres, agrupats per territoris (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona).

  • I una fase final amb els guanyadors de cada territori.