Frase del dia de Sant Josep Calassanç
Tant de bo entengués tothom el gran mèrit d’ajudar a la bona educació dels minyons, principalment els pobres, perquè segur que s’afanyarien per veure qui ho fa millor.

31 de març de 2012

Ahir vam celebrar el "Dia Mundial de l'Activitat Física"

Aquesta jornada es va començar a celebrar el 6 d'abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil), gràcies a l'impuls d'Agita Mundo, una organització independent a la qual l'Organització Mundial de la Salut (OMS) dóna tot el seu suport i la qualifica com a essencial en la lluita contra el sedentarisme.
A Catalunya, el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) impulsa per tercer any consecutiu la celebració d'aquest Dia, que se celebrara arreu del món, tot difonent el missatge: “Acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia”, amb el sublema “Junts per una vida activa i feliç”.
A la nostra escola, tots els mestres i tots els alumnes de totes les etapes han participat, durant una hora, en una sessió d'aeròbic amb l'objectiu de fer una mica d'esport i convivència. Posteriorment, a la tarda s'ha celebrat un partit de futbol entre mestres d'infantil i primària i els alumnes de 6è de primària.